Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΣ 04/08/2019
ΠΑΡΟΝΤΕΣ
ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΑΘΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΙΟΡΔΑΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αφού σημειώθηκαν οι παρόντες παρατηρήθηκε απαρτία και ξεκίνησε το συμβούλιο.
ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ
Αποφασίστηκε ομόφωνα η ηχογράφηση των πρακτικών κάθε ΔΣ που θα κάνουμε στην θητεία μας .Αποφασίστηκε ομόφωνα η  ανάρτηση των πρακτικών όπως είναι γραμμένα και όχι περιληπτικά.
ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ
 Ο Δήμαρχος θα λείπει σε διακοπές οπότε δεν μπορούμε να του απονείμουμε την πλακέτα  στην εκδήλωση μας και μεταθέτουμε την απονομή μάλλον για την πίτα μας.
ΘΕΜΑ ΤΡΙΤΟ
Έχουμε ραντεβού με την λογίστρια για να αναλάβει την λογιστική υποστήριξη του συλλόγου.
ΘΕΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ
Εγκρίθηκε ομόφωνα το άσπρισμα και το κόστος  της εργασίας  για την  παραλία ( αλμυρίκια, προβλήτα ,σκάλες)  Επιπλέον εργάστηκαν εθελοντικά τα μέλη μας Διονυσόπουλος Μαυρομάτης Τζίμης και Μαυρομάτης Γιώργος.
Στο σημείο αυτό ο κ Γιορδαμάκης ανέφερε ότι το βάψιμο πρέπει να γίνει με τσιμεντόχρωμα και όχι ασβέστη .Συμφωνήσαμε για την επόμενη φορά.
Εγκρίθηκε ομόφωνα το βάψιμο και καθάρισμα της στάσης 19η της Κωνσταντινουπόλεως Το χρώμα είναι προσφορά του κ Παυλίδη και το κόστος εργασίας η κ Πιλαφά. Επιπλέον θα ζητήσουμε από το κ Πέτρο να μας ζωγραφίσει και σ αυτήν την στάση.
ΘΕΜΑ ΠΕΜΠΤΟ
Προσθέσαμε 4 νέα μέλη κ Πιλαφά,κ κ Κατσιβελάκη ,κ Χατζηβασιλείου ,κΒαλεντίνος
ΘΕΜΑ ΕΚΤΟ
Για την εκδήλωση σουβλάκι αναθέσαμε ομόφωνα αρμοδιότητες στα μέλη μας.Ο κ Γιορδαμάκης με το κ Αλιφραγκή θα αναλάβει τα καθήκοντα  τακτοποίησης των καλεσμένων και την παράδοση των προσκλήσεων στους επίσημους. Ό κ Παναγιωτόπουλος και η κ Στάθη θα κάνουν την καταμέτρηση και έλεγχο των εδεσμάτων .Επίσης ο κ Παναγιωτόπουλος θα διορθώσει τα πανό του συλλόγου της εκδήλωσης
Η κ Ευθυμίου η κ Στάθη η κ Χρυσικοπούλου,ο κ Διονυσόπουλος θα μαζέψουν δώρα .Ο κ Αλιφραγκής και η κ Ζαρομανδάλου θα βοηθήσουν στα δώρα επίσης. Θα κάνουμε bake sale όπου οι κυρίες του συλλόγου θα βοηθήσουν με τις σπιτικές τους δημιουργίες.
ΘΕΜΑ ΕΒΔΟΜΟ
0 κ Γιορδαμάκης επέστρεψε στο σύλλογο το χορτοκοπτικό και την αντλία.
ΘΕΜΑ ΟΓΔΟ
Καταθέσαμε αίτηση στον Δήμο για να μας εγκρίνουν τη χρήση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της παραλίας για την εκδήλωσή μας.
Επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα προς συζήτηση η Πρόεδρος  ευχαριστεί τα μέλη  και λύνει το Διοικητικό Συμβούλιο υπογράφοντες ως ακολούθως :
Ο Γραμματέας  Η Πρόεδρος
Β Σουβατζόγλου  Σ.Χρυσικοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου