Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΤΡΙΑΘΛΟ

Triathlon, 19.05.2013

Sprint Distance, Σχινιάς

Race Report




Ημέρα αγώνα η Κυριακή 19.05.2013 και από νωρίς κατέφτασαν οι πρώτοι αθλητές στην γραμματεία της Transition Sports για να δώσουν το παρόν σε ένα συναρπαστικό πρώτο Αγώνα Τριάθλου για το 2013. Το παρόν έδωσαν 198 αθλητές στο ατομικό και 11 ομάδες που αγωνίστηκαν σε 11 συνολικά Age Groups. Το Start List συμπλήρωσαν και πάνω από 20 παιδιά που έκλεψαν στο τέλος την παράσταση με τις επιδόσεις τους στο Πανελλήνιο Παίδων / Παμπαίδων.


Οι καιρικές συνθήκες ευνόησαν την διεξαγωγή του αγώνα, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες δοκίμασαν τους αθλητές στο αγωνιστικό σκέλος και τους διοργανωτές αφού η παράλληλη προσέλευση επισκεπτών της περιοχής με πολλά ΙΧ δημιούργησε πολύ αυξημένη κίνηση.
Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, το οποίο «μαρτυράνε» αφενός οι πολύ καλοί χρόνοι και αφετέρου οι μάχες σε κάθε κατηγορία για την πρωτιά. Δεν έχουμε παρά να αναφέρουμε ότι ο πρώτος Overall Σουβατζόγλου Γρηγόρης  τερμάτισε με χρόνο 01:02:04 και ο δεύτερος Αλυφαντής Γιώργος (BIB 002) μόλις δύο δευτερόλεπτα πίσω με χρόνο 01:02:06. Τρίτος Overall o «συνήθης ύποπτος» Γαρέφης Χρήστος με 01:05:14.

Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Διακουμοπουλου Χάιντι με χρόνο 01:12:25 ενώ περίπου 4 λεπτά πίσω ακολουθούσε η Κλαπαναρα Έλενα με 01:16:22. Τρίτη Overall τερμάτισε η Συντζανάκη Κωνσταντίνα με χρόνο 1:20:52.

Δείτε εδώ τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα.

Μόλις ολοκληρωθεί από την εταιρία χρονομέτρησης ο πλήρης έλεγχος περασμάτων από τα σημεία χρονομέτρησης θα αναρτηθούν και τα επίσημα αποτελέσματα και θα υπάρχει σχετικό link στην σελίδα μας www.transitionsports.gr .

Εκεί - στο κάτω δεξιά banner θα αναζητήσετε και το link για τις φωτογραφίες που θα αναρτηθούν. Τα έσοδα όπως πάντα θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Αξίζει να αναφέρουμε τέλος την άψογη συνεργασία που είχαμε με την Τροχαία – διευκόλυνε πολύ το δύσκολο έργο της ασφάλειας των αθλητών στο δρόμο, την παρουσία της Lifeguard Hellas τόσο εντός όσο και εκτός νερού, τους Σαμαρείτες και φυσικά τους Εθελοντές μας, χωρίς τους οποίους δεν ήταν δυνατή η διοργάνωση ενός τέτοιου αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου